Oamenii care au câini sunt mai fericiți, iar cei care au pisici - mai deștepți? CONCLUZIILE unui studiu

Adisa Codruț |
Data publicării:

O cercetare susține că iubitorii de pisici ar fi oamnei deșteți, iar cei de cțini -oameni mai fericiți.

Un studiu a constatat că iubitorii de pisici sunt mai inteligenți, în timp ce iubitorii de câini sunt mai fericiți.

Cercetătorii de la Universitatea Carroll au analizat 600 de studenți, pe care i-au întrebat dacă preferă fie pisicile, fie câinii și ce calități ale animalelor de companie le plac cel mai mult. Participanții au făcut, de asemenea, teste de personalitate și de inteligență. 60% dintre participanți au preferat câinii, 11% au preferat pisicile, iar restul au preferat fie pe amândoi, fie pe niciunul. Iubitorii de pisici au obținut scoruri mai mari la testele de inteligență decât iubitorii de câini. Cercetătorii au descoperit că personalitățile caracteristice pot contribui la această preferință.

Iubitorii de câini tind să fie mai vioi, mai energici și mai sociabili, precum și să respecte cu strictețe regulile. Între timp, iubitorii de pisici tind să fie mai introvertiți, mai deschiși la minte și mai sensibili și preferă să se lase purtați de propriul ego, mai degrabă decât să urmeze regulile

Citește mai mult pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel