Oana Lis, devastată. Anunț despre Viorel Lis: Sufletul meu e RUPT! Sper să fie pisoiul cu 9 vieți și să trăiască și de data asta!

Oana Lis Foto: Facebook Oana Lis
Oana Lis Foto: Facebook Oana Lis

Oana Lis este devastată de durere și a făcut dezvăluiri sfâșietoare.

Printre vizitele la spital, Oana Lis și-a găsit câteva momente pentru a intra în direct în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, acolo unde a povestit calvarul prin care trece. 

„Sunt în mașină, în parcare, aici, lângă spital, unde e Viorel. Nu am putut să urc, din cauza condițiilor, dar m-a ajutat o doamnă infirmieră. (...) Se știe că Viorel are o vârstă și niște afecțiuni medicale. Noi îl tratam la picior și a început să-l doară inima. L-a durut câteva zile la rând, nu a vrut să meargă la cardiolog din prima și apoi s-a întâmplat acest pre-infarct, care a venit cu o durere maximă, insuportabilă, care se lăsa pe partea stângă, cu transpirații și eu știam semnele infarctului și am chemat salvarea de urgență. Din fericire, era de dimineață, la 6 dimineața, și a venit salvarea repede. Până m-am dus și eu cu mașina, cu medicamentele, cât m-am îmbrăcat, deja era operat”, a povestit Oana Lis, la Kanal D.

Și bunica ei e în spital 

 

„Nu e asta cel mai greu. Voi știți că eu cel mai mult îi iubesc pe Viorel și pe bunica mea, și la aceeași oră, în același timp, am chemat salvarea și pentru bunica mea, căreia îi este rău de câteva zile, nu mai mănâncă, și sufletul meu e rupt în două. Sper ca măcar să rămân cu unul dintre ei doi. Nu am mai scris și de ea pe Facebook”, a mai spus Oana. 

Viorel Lis, ars la picior din cauza unui calorifer


În urmă cu o lună, Viorel Lis s-a confruntat cu alte probleme de sănătate, după ce s-a ars la picior. Fostul edil al Capitalei risca să-i fie amputat piciorul.

„S-a ars la picior. Fiind diabetic, diabetul e o boală perversă, e cea mai nenorocită boală. Arsurile au survenit pentru că e frig în apartament, stăm în sectorul 3 și nu ne bagă căldură. Era frig și am băgat un calorifer în priză. Dar Viorel, fiind diabetic, el nu a simțit, și a stat cu piciorul pe calorifer și s-a ars. De acolo a pornit toată nenorocirea, pentru că nu-i mai treceau. Îi era frică să nu ajungă la amputare”, a mai spus soția lui Viorel Lis. 

„I-au pus doar stent, adică nu este operat pe inimă”

Oana Lis povestește că și-a rugat soțul să meargă la medic, însă acesta nu a fost de acord, așteptând până în clipa în care durerile au devenit de nesuportat. 

„După ce se întâmplă o nenorocire, derulezi ultimele zile în cap și într-adevăr, am fi putut să mergem mai devreme, dar dacă el nu a vrut și au trecut durerile cu pastile, normal, te gândești că e ceva de moment, nu te gândești chiar la un infarct. De fapt, un preinfarct a fost, o fază mai ușoară. I-au pus doar stent, adică nu este operat pe inimă.  (...) Pe el îl durea de ceva timp, dar îi era rușine să mă trezească, că era dimineață. Dar eu îi spusesem lui că trebuie să mă trezească dacă are o problemă. (...) Era deja, a plecat plângând de acasă. Vă dați seama că era speriat”, a mai spus aceasta. 

"Sper să fie pisoiul cu 9 vieți și să trăiască și de data asta"... citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel