Obține sprâncene PERFECTE acasă. 6 rețete NATURALE care le transformă RADICAL

Micropigmentare, dermopigmentare, tatuaje permanente - procedurile cosmetice se înmulțesc pentru a redesena sprâncenele rare. Dar dacă ți-am spune că poți obține aceleași rezultate cu metode naturale?

Tot mai multe femei apelează la proceduri estetice pentru a-și modifica forma sprâncenelor sau grosimea. Cu toate acestea, există rețete naturale eficiente pentru stimularea creșterii părului.

1. Aloe vera

Această soluție este ideală dacă te-ai săturat să apelezi la un creion pentru sprâncene în fiecare dimineață. Gelul de Aloe vera hidratează și stimulează profund foliculul de păr. 

Cum procedezi

Amestecă 3 picături de ulei de migdale dulci cu o lingură de aloe vera. Apoi aplică această cremă pe sprâncene, masând ușor, și lasă să acționeze aproximativ douăzeci de minute. Apoi clătește cu apă călduță. Pentru rezultate optime, repetă procedura în fiecare săptămână.  

2. Gălbenuș de ou

Bogate în proteine, gălbenușurile de ou pot ajuta la stimularea creșterii firului de păr. Dar mai întâi asigură-te că nu ai o reacție alergică aplicând o cantitate mică pe cot. Dacă nu se întâmplă nimic, poți folosi acest truc.

Cum procedezi

Separă albul de gălbenuș, bate albușul bine, până când are o consistență netedă. Aplică-l pe sprâncene și lasă-l să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță. Repetă procedura de două ori pe săptămână. 

3. Uleiuri esențiale de migdale și rozmarin

Ideal pentru încetinirea căderii părului și stimularea creșterii sprâncenelor, uleiul esențial de rozmarin poate fi combinat cu ulei de migdale dulci pentru o hidratare profundă. 

Cum procedezi

Amestecă uleiurile esențiale de rozmarin și migdale într-un castron mic, apoi aplică pasta cu degetul pe sprâncene. Lasă să acționeze peste noapte. Clătește a doua zi dimineață. 

4. Ulei de cocos

Datorită conținutului său de proteine ​​și nutrienți, uleiul de cocos are o mulțime de beneficii, în special pentru sănătatea sprâncenelor. 

Cum procedezi

Aplică puțin ulei de cocos pe sprâncene și lasă să acționeze peste noapte. Cel mai bine este să-l utilizezi de două ori pe săptămână, deoarece poate avea un ușor efect comedogenic. 

5. Ulei de ricin

Ideal pentru păr, gene sau, în acest caz, pentru sprâncene, uleiul de ricin este o mină de aur cu beneficii de care trebuie să știi să profiți. 

Cum procedezi

Pentru a stimula creșterea părului, aplică un strat subțire de ulei de ricin pe sprâncene și lasă-l să acționeze o jumătate de oră. Consistența sa vâscoasă hidratează și accelerează creșterea. Repetă procedura de două ori pe săptămână. 

6. Vaselină

Cunoscută pentru numeroasele sale beneficii asupra pielii, vaselina poate fi, de asemenea, foarte utilă pentru stimularea firului de păr. Textura sa groasă hidratează profund firul de păr.

Cum procedezi

Pentru a profita la maximum de avantajele sale, aplică un strat de vaselină pe sprâncene, noaptea înainte de a merge la culcare, și lasă să acționeze până a doua zi dimineață! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel