Oliver Stone, dezvăluire despre boala lui Vladimir Putin: A avut cancer, dar s-a vindecat. Putin a căzut în capcană

Oliver Stone - Foto: Agerpres
Oliver Stone - Foto: Agerpres

Oliver Stone a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Ce legătură au cei doi și de unde știe detalii despre liderul rus.

Regizorul Oliver Stone este prieten cu Vladimir Putin și a făcut dezvăluiri despre președintele rus și despre starea sa de sănătate, în contextul tuturor speculațiilor și informațiilor apărute în ultimele luni în spațiul public. 

Dezvăluirea celebrului producător de film, câștigător de premiu Oscar, vine în urma zvonurilor că Vladimir Putin a fost bolnav în ultimii cinci ani, că este înconjurat constant de o echipă de medici și că suferă de cancer. 

Ei bine, potrivit acestuia, Vladimir Putin "a avut cancer, dar s-a vindecat".

Oliver Stone este cel care l-a intervievat pe Vladimir Putin pe parcursul a doi ani, între 2015 și 2017 și din nou în 2019, deci a fost destul de apropiat de acesta. Într-un interviu pentru Lex Fridman Podcast, publicat la începutul acestei săptămâni, Oliver Stone a spus: "Țineți minte acest lucru, Putin a avut acest cancer și cred că l-a lecuit. Dar el a fost izolat și din cauza COVID".

Vladimir Putin, "bolnav copt, nu știu dacă apucă ziua de mâine". Tudor Ciuhodaru rupe tăcerea despre BOALA lui Putin

La începutul acestei luni, News Lines a publicat o înregistrare în care un oligarh rus dezvăluia că Putin este "foarte bolnav de cancer la sânge".

Mai mult, New Lines l-a citat pe investigatorul Bellingcat Christo Grozev, care a declarat că, în martie, ofițerilor din cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB), principala agenție de securitate a Rusiei, li s-a trimis o notă pentru a risipi zvonurile privind starea de sănătate a președintelui.

Oliver Stone a obținut mai mult de o duzină de interviuri cu Vladimir Putin pe parcursul celor doi ani, pentru documentarul "The Putin Interviews", un documentar în patru părți care a fost lansat în 2017, iar în timpul unuia dintre interviurile sale, Putin a dezvăluit că este bunic, un comentariu public rar despre viața sa personală.

"Putinul pe care l-am cunoscut era rațional, calm"

 

În plus, întrebat de ce crede că Putin a invadat Ucraina, Oliver Stone a declarat că: "Poate că a pierdut legătura, contactul, cu oamenii", adăugând și că "Putin părea nu foarte bine informat" și că "a supraestimat gradul de cooperare pe care forțele rusești l-ar primi din partea etnicilor ruși din Ucraina".

Stone a spus că a fost doar o speculație, dar a adăugat că el crede că Putin "nu a evaluat corect situația".

Cineastul, care a fost un critic puternic al politicii externe americane, a spus că a existat "un asemenea zid de propagandă cum nu am văzut în Occident, inclusiv în Franța și în Anglia" despre invazia din Ucraina și a mai spus că "aceasta este natura operațiunilor cu steaguri false atunci când creezi această propagandă. Ei vor invada. Vor invada. Iar când au invadat, SUA erau complet pregătite".

"Putin a căzut teoretic în această capcană întinsă de SUA", este de părere Oliver Stone.

"S-ar putea ca izolarea sa de activitatea normală și a faptului că nu s-a mai întâlnit cu oamenii față în față din cauza preocupărilor legate de COVID-19 să fi condus la erori. Au trecut trei ani de când l-am văzut pentru ultima oară, dar omul pe care l-am cunoscut nu are nicio legătură cu omul nebun, iresponsabil și criminal pe care presa îl prezintă astăzi comparându-l cu H*tler și S*alin", a mai spus Oliver Stone, potrivit The Sun.

"Putinul pe care l-am cunoscut era rațional, calm, acționând mereu în interesul poporului rus, un adevărat fiu al Rusiei, un patriot", a completat el.

Ce ar fi descoperit jurnaliștii despre BOLILE lui Putin: Medicamentele i-au provocat efecte secundare

Nu în ultimul rând, întrebat ce l-ar fi întrebat pe Putin acum, dacă i-ar putea lua un interviu, Stone a spus că l-ar întreba ce gândea Putin pe 23 februarie, cu o zi înainte de invazie.

Ce declarații a făcut oligarhul rus: "Sperăm cu toții ca Putin să moară"

publicația italiana La Stampa a scris despre faptul că "liderul rus Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova". Aceștia au relatat și că Putin a fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenție. Aparatul de la Kremlin ar fi organizat, în acest context, "înlocuirea" lui Putin pentru aproximativ 10 zile. De asemenea, presa scrie și că două sosii au fost pregătite să joace rolul președintelui rus în eventuale apariții publice și au fost pregătite și filme menite să ilustreze o activitate "normală" a președintelui rus, în care semnează documente.

"Înregistrarea reprezintă o mărturie rară din partea unei persoane cu legături dovedite cu guvernul rus, potrivit căreia dictatorul s-ar putea să fie grav bolnav", a declarat revista despre comentariile făcute în timpul unei discuții de la jumătatea lunii martie cu cineva descris ca fiind un "capitalist de risc occidental".

"El a ruinat absolut economia Rusiei, economia Ucrainei și multe alte economii - le-a ruinat", a spus oligarhul anonim despre Putin în înregistrare. "Problema este cu capul lui. Un singur tip nebun poate întoarce lumea cu susul în jos".

S-a pus diagnosticul EXACT a lui Vladimir Putin. Prof. Buda: Este îngrozitor!

Bărbatul este un magnat al energiei care se află în prezent în afara Rusiei cu o avere netă care îl plasează pe lista celor mai bogați 200 de oameni de afaceri ruși. El poate fi auzit în înregistrare criticând vehement invazia Ucrainei și punând sub semnul întrebării scopul morții a peste 15.000 de soldați ruși.

Și spune că "sperăm cu toții ca Putin să moară din cauza cancerului său sau, eventual, în urma unei intervenții, cum ar fi o lovitură de stat, pentru a scuti Rusia de alte nenorociri".

Oligarhul "nu avea nicio idee că era înregistrat", pe caseta de 11 minute, a precizat New Lines, adăugând că l-a identificat pe bărbat după voce, dar nu i-a dezvăluit numele "din cauza probabilității ridicate ca dezvăluirea acestuia să ducă la represalii din partea statului", amintind de legea rusă care impune 15 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false".

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a afirmat, de asemenea, că Putin are cancer și a sugerat că o lovitură de stat pentru a-l înlătura pe liderul rus este deja în curs de desfășurare.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel