OMS, Coronavirus: Deocamdată nu recomandăm amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia

Dana Lascu / 03 Martie 2020 / 18:40
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS

Directorul OMS, dr Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus, la briefingul de presă zilnic pe tema noului coronavirus Covid-19 că deocamdată nu recomandă amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia.

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus a anunțat astăzi, la Geneva, la briefingul de presă zilnic al OMS pe tema coronavirusului Covid-19, că deocamdată nu recomandă amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia, care ar urma să aibă loc în perioada 24 iulie-9 august.

„Suntem în legătură permanentă cu Guvernul din Japonia și situația este sub control, așa că deocamdată nu am recomandat amânarea Jocurilor Olimpice", a spus directorul OMS.

Ministrul japonez al Jocurilor Olimpice, Seiko Hashimoto, a anunțat tot astăzi că există posibilitatea ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să aibă loc mai târziu, la finalul anului, dacă epidemia de coronavirus amenință desfășurarea în bune condiții a competiției polisportive.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy