OMS, Coronavirus: Deocamdată nu recomandăm amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS
Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS

Directorul OMS, dr Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus, la briefingul de presă zilnic pe tema noului coronavirus Covid-19 că deocamdată nu recomandă amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia.

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus a anunțat astăzi, la Geneva, la briefingul de presă zilnic al OMS pe tema coronavirusului Covid-19, că deocamdată nu recomandă amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia, care ar urma să aibă loc în perioada 24 iulie-9 august.

„Suntem în legătură permanentă cu Guvernul din Japonia și situația este sub control, așa că deocamdată nu am recomandat amânarea Jocurilor Olimpice", a spus directorul OMS.

Ministrul japonez al Jocurilor Olimpice, Seiko Hashimoto, a anunțat tot astăzi că există posibilitatea ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să aibă loc mai târziu, la finalul anului, dacă epidemia de coronavirus amenință desfășurarea în bune condiții a competiției polisportive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel