OMS: Să dublăm eforturile pentru a opri COVID-19 să ajungă în comunităţile vulnerabile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Takeshi Kasai, directorul regional al OMS pentru Pacificul de Vest, a declarat că mulți tineri sunt asimptomatici sau au simptome ușoare de COVID-19 și transmit fără să știe virusul.

Takeshi Kasai, directorul regional al OMS pentru Pacificul de Vest, a afirmat, la Manila, că mulți tineri, asimptomatici sau cu simptome ușoare de COVID-19, transmit fără să știe virusul și acest fapt ”creşte riscul răspândirii virusului la persoanele cele mai vulnerabile, la vârstnici, bolnavi cronici, oameni care locuiesc în zone urbane dens populate şi în cele rurale izolate”, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă online de presă, oficialul OMS a declarat că ”trebuie să ne dublăm eforturile pentru a opri virusul să ajungă în comunităţile vulnerabile”. Făcea referire la regiunea Pacificul de Vest, unde sunt 27 de ţări din Asia şi Pacific, și unde s-au confirmat peste 400.000 de infectări cu noul coronavirus şi aproape 9.300 de morți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel