Orban: Imediat ce intră în vigoare noua lege, vom lua toate măsurile pentru a reduce infectările

Ludovic Orban,
Ludovic Orban,

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că, imediat ce intră în vigoare noua Lege a carantinării şi izolării, Guvernul va lua toate măsurile pentru a reduce numărul de infectări.

Ludovic Orban a precizat că marţi, cel mai probabil, va avea loc o şedinţă a Executivului pe această temă.

"Obiectivul nostru este acela de a utiliza toate pârghiile instituţionale pe care le avem la dispoziţie pentru a stăpâni, pentru a ţine sub control epidemia şi pentru a reduce numărul infectărilor. Imediat ce intră în vigoare legea, vom stabili toate măsurile şi toate acţiunile necesare care sunt permise de noua lege, astfel încât să luptăm eficient pentru apărarea sănătăţii şi vieţii românilor. Nu ne dorim să impunem nicio restricţie suplimentară, nu ne dorim să mai luăm măsuri care să aibă efect negativ asupra economiei", a afirmat Orban, după ce a participat, alături de mai mulţi membri ai Cabinetului, la ceremonia de la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, organizată cu prilejul Zilei Aviaţiei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel