Pacientul din Guineea nu avea febră tifoidă! Se mai fac analize

Dana Lascu |
Data publicării:

Dr. Ştefan Lazăr de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeş” a precizat, vineri, că se suspiciunea de febră tifoidă în cazul bărbatului din aeronava care a fost izolată la sol lmarși seară, pe Aeroportul „Henri Coandă”, a fost infirmată!

„S-a infirmat suspiciunea de febră tifoidă pe baza analizelor de la Institutul Cantacuzino", a declarat, vineri, pentru medicul Ştefan Lazăr, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeş".

Specialistul a explicat că bărbatul în vârstă de 62 de ani va mai rămâne internat pentru investigaţii suplimentare la „Victor Babeș", acesta fiind foarte slăbit când a fost adus la spital.

Continuă investigațiile

„Sunt mai multe supoziţii de diagnostic în momentul de faţă şi boli neinfecţioase şi trebuie să îi facem în continuare nişte investigaţii suplimentare", a ai precizat Lazăr, pentru Agerpres.

Bărbatul a ajuns în România vineri seară și a fost luat cu ambulanța de la aeroport și dus la „Victor Babeș", după ce soția sa anunțase la numărul de urgență 112 ă e suspet de febră tifoidă. El lucra de 2 ni în Guineea, în construcții.

Aeronava Turkish Airlines care l-a adus pe Aeroportul „Henri Coandă" din Bucureşti și care avea la bord 194 de pasageri plus membrii echipajului, a fost izolată la sol mai bine de două ore, până când pasagerul suspect de febră tifoidă a fost preluat de ambulanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel