Pacientul din Guineea nu avea febră tifoidă! Se mai fac analize

Dana Lascu / 21 sep 2018 / 21:23

Dr. Ştefan Lazăr de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeş” a precizat, vineri, că se suspiciunea de febră tifoidă în cazul bărbatului din aeronava care a fost izolată la sol lmarși seară, pe Aeroportul „Henri Coandă”, a fost infirmată!

„S-a infirmat suspiciunea de febră tifoidă pe baza analizelor de la Institutul Cantacuzino", a declarat, vineri, pentru medicul Ştefan Lazăr, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeş".

Specialistul a explicat că bărbatul în vârstă de 62 de ani va mai rămâne internat pentru investigaţii suplimentare la „Victor Babeș", acesta fiind foarte slăbit când a fost adus la spital.

Continuă investigațiile

„Sunt mai multe supoziţii de diagnostic în momentul de faţă şi boli neinfecţioase şi trebuie să îi facem în continuare nişte investigaţii suplimentare", a ai precizat Lazăr, pentru Agerpres.

Bărbatul a ajuns în România vineri seară și a fost luat cu ambulanța de la aeroport și dus la „Victor Babeș", după ce soția sa anunțase la numărul de urgență 112 ă e suspet de febră tifoidă. El lucra de 2 ni în Guineea, în construcții.

Aeronava Turkish Airlines care l-a adus pe Aeroportul „Henri Coandă" din Bucureşti și care avea la bord 194 de pasageri plus membrii echipajului, a fost izolată la sol mai bine de două ore, până când pasagerul suspect de febră tifoidă a fost preluat de ambulanță.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy