Pastila de Frumusețe: Cori Grămescu - ”Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
pastila de frumusete. FOTO captura Spectacola
pastila de frumusete. FOTO captura Spectacola

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată sâmbătă, ora 15:00, pe Spectacola, DC Medical și DC News.

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, vine în platoul Spectacola pentru a vorbi despre vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp. 
Celebrul nutriționist a scris o carte - manual, cu sfaturi și exerciții practice, prin care vine în ajutorul celor care duc o luptă nesfârșită cu kilogramele în plus, cu dietele restrictive, cu lipsa de energie și, extrem de important - cu lipsa de încredere în sine. 

Cori Grămescu lansează cartea “Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”. 

2. -imagine fara descriere- (cori-gramescu-georgiana-ionita-toader11111_34421800_94199600.jpg)

O poveste personală despre sănătate și echilibru, o carte cu recomandări și sfaturi atât din zona de sport, cât și din zona de nutriție, dar și prima carte din România cu un cerc de suport pentru toți cititorii.

Cu o carieră de peste 17 ani în care a lucrat cu peste 35.000 de oameni, Cori Grămescu ne dezvăluie care sunt cele mai mari greșeli pe care le putem face în încercarea de a slăbi, care este primul pas în schimbarea stilului de viață, dar și cum putem menține obiceiurile sănătoase pentru timp îndelungat.

2. -imagine fara descriere- (cori-gramescu-georgiana-ionita-toader11_53288600_34296700.jpg)

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 27 mai, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC Medical, DC News, dar și pe DC News TV.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel