Patru copii s-au născut de Revelion în Constanța

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș cu căciulă în casă
Bebeluș cu căciulă în casă

Patru copii, trei băieţi şi o fată, s-au născut în noaptea de Revelion la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Copii, Revelion. Trei băieţi şi o fată s-au născut în noaptea de Revelion, în noul an, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, au informat miercuri reprezentanţii unităţii medicale. În ultimele 24 de ore, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU au fost înregistraţi aproape 300 de pacienţi, 66 dintre aceştia fiind internaţi.

"În intervalul 31.12.2019, ora 07.00 - 01.01.2020, ora 07.00, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa au fost înregistraţi 289 pacienţi, 64 copii şi 225 adulţi. 5 pacienţi au fost redirecţionaţi către codul roşu, 39 au fost de competenţa codului galben, 232 au fost investigaţi pe cod verde şi restul, pe cod alb şi albastru. În urma investigaţiilor de specialitate, 66 pacienţi au fost internaţi. Primul copil născut la maternitatea SCJU, în 2020, este băieţel. Până la ora 08.00 s-au născut în total 4 copii, 3 băieţi şi o fată", a transmis purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi, potrivit Agerpres.

Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr. Claudia Tatarici, în ultimele 24 de ore echipajele s-au deplasat la 274 de solicitări în judeţ, dintre care 126 în municipiul reşedinţă, neînregistrându-se niciun incident provocat din cauza petardelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel