Paznic de spital, înjunghiat de un pacient. Incidentul, ascuns în acte!

Adisa Codruț / 23 Martie 2019 / 08:39
Spitalul Județean de Urgență Ploiești a rămas fără conducere. Foto: Ziarul de Prahova
Spitalul Județean de Urgență Ploiești a rămas fără conducere. Foto: Ziarul de Prahova

Incident grav la Spitalul Județean din Ploiești. Un paznic a fost înjunghiat de un pacient consumator de droguri, supărat că nu a fost lăsat să fugă din spital. Victima acuză un medic din același spital care i-ar fi cerut să ascundă incidentul.

Un bărbat din Ploiești, paznic al Spitalului Județean, s-a prezentat la începutul acestei săptămâni la Unitatea de Primiri Urgențe cu o rană la picior. Bărbatul le-a declarat medicilor că și-a produs rana singur, cu un cuțit, după o ceartă cu soția.
După ce a fost externat din spital, acesta și-a schimbat însă total declarația. Paznicul susține acum că în realitate el a fost victima unui pacient, cu care a avut un conflict.

Pe 17 martie, un bărbat consumator de droguri, aflat în stare de sevraj, a încercat să fugă din Spitalul Județean din Ploiești. Paznicul, care făcea de serviciu la bariera de la intrare în spital, a reușit să-l oprească pe individ, l-a imobilizat și l-a dus în cabinetul medicului.

Paznicul, pus să ascundă incidentul

La câteva zile de la acest incident, consumatorul de droguri a revenit la spital și l-a atacat pe paznic, lovindu-l cu palma, dar și cu un cuțit, cu care a reușit să-l înjunghie în picior, notează România TV.

Paznicul înjungiat a mers la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului și a cerut ajutorul medicilor. Unul dintre aceștia, susține paznicul, i-ar fi sugerat să ascundă că a fost victima unei agesiuni din partea unui fost pacient și să spună că s-a rănit singur. De teamă, paznicul ar fi acceptat ce i-a propus medicul, deși chemase poliția.

Conform unor surse din Poliție, medicul indicat de paniz a și fost audiat. El a negat acuzațiile și a spus că nu are o relație bună că gardianul, notează TVR.

O anchetă este în curs, iar la acest dosar, pe lângă infracțiunile de lovire, alte violențe și amenințare, au fost adăugate și acuzațiile de fals intelectual și influențarea declarațiilor.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25