Pele, din nou la spital. A fost dus la Terapie Intensivă. Mesajul marelui fotbalist pe rețelele sociale

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Pele, o legendă a fotbalului mondial  FOTO: Facebook
Pele, o legendă a fotbalului mondial FOTO: Facebook

Pele, una dintre legendele fotbalului mondial, a ajuns vineri seara la Terapie Intensivă după ce s-a lovit de probleme respiratorii. Acesta și-a anunțat fanii pe Facebook că se recuperează ”foarte bine”.

Pele - legendarul fotablist brazilian Edson Arantes do Nascimento - a ajuns pentru scurt timp la Terapie Intensivă vineri seara. Fostul fotbalist a acuzat probleme respiratorii. Acesta a fost dus de urgență la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. După problemele semnalate, el a fost transferat la terapie intensivă ca măsură de prevenţie, iar după ce a fost stabilizat, a fost plasat la îngrijire semiintensivă, au anunțat reprezentanții Spitalului..

"Pele" părăsise miercuri secţia de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, unde se recupera după extirparea unei tumori "suspecte" la colon, conform buletinului medical al spitalului publicat marţi. "Pacientul Edson Arantes do Nascimento se aflată într-o stare clinică bună şi a părăsit unitatea de terapie intensivă. El se va recupera într-un salon", preciza atunci spitalul în care triplul campion mondial s-a internat pe 31 august.

"Sunt mai fericit în fiecare zi, gata să joc 90 de minute, plus prelungiri. Ne vom revedea în curând", scria la scurt timp "Regele" Pele pe contul său de Instagram, mulţumindu-le fanilor pentru "miile de mesaje afectuoase" primite după spitalizarea sa. Acest mesaj a fost însoţit de o fotografie în care Pele apărea zâmbitor, cu ambii pumni ridicaţi, chiar dacă octogenarul părea obosit, cu ochii grei, arată Agerpres.

Pele scria în urmă cu ctev aore pe rețelele sociale: 

”My friends, I am still recovering very well. Today I received visits from family members and I continue to smile every day. Thank you for all the love I get from you./Prieteni, mă recuperez foarte bine. Azi am primit vizita membrilor familiei și continui să zâmbesc în fiecare zi. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care o primesc de la voi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel