Pericolul bețigașelor de urechi. Dorian Popa, de urgență la medic: sângerarea nu se poate opri

Adisa Codruț / 20 aug 2021 / 18:46
Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa a ajuns la urgență din cauza bețigașelor de urechi.

Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit artistul? Dorian Popa a ajuns de urgență la medicul ORL, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. 

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan. (...) V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. În momentul în care a intrat cu camera în gâtul meu s-a dezlănțuit jihadul. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un handicapat. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu.

Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea”, a dezvăluit Dorian Popa pe Youtube. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy