Pericolul bețigașelor de urechi. Dorian Popa, de urgență la medic: sângerarea nu se poate opri

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa a ajuns la urgență din cauza bețigașelor de urechi.

Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit artistul? Dorian Popa a ajuns de urgență la medicul ORL, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. 

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan. (...) V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. În momentul în care a intrat cu camera în gâtul meu s-a dezlănțuit jihadul. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un handicapat. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu.

Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea”, a dezvăluit Dorian Popa pe Youtube. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel