Președintele CJ BN, pozitiv cu COVID: ”cel mai înțelept e să respectăm cu toții regulile”

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
COVID-19, infecție
COVID-19, infecție

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat pe contul său de Facebook că s-a îmbolnăvit de COVID și s-a izolat.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan este pozitiv cu infecția COVID-19. Acesta a anunțat aceasta pe contul său de Facebook.

Mesajul său:

”Dragii mei, Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți. Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel