Președintele de onoare al Veteranilor de Război, vaccinat la 100 de ani împotriva COVID. Declarații - IMAGINE

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Octavian Leru, președintele de onoare al Veteranilor de Război  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Octavian Leru, președintele de onoare al Veteranilor de Război FOTO: Facebook Ro Vaccinare

Președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent Octavian Leru, s-a vaccinat împotriva infecției COVID la aproape 100 de ani.

La aproape 100 de ani, președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent Octavian Leru, s-a vaccinat luni, 18 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, împotriva COVID-19.

Iată ce a declarat după, potrivit paginii de Facebook RO Vaccinare:

”Să învățați, iar în viață să faceți ceea ce vă place. Să vă alegeți meseria pe care o doriți și să munciți. Altfel, este rău și pentru voi, dar mai ales pentru cei cu care lucrați. Să știți că se poate ajunge la această vârstă prin liniște sufletească și ponderare în tot ceea ce faceți”.

Octavian Leru a absolvit al Școlii Militare de Ofițeri de Artilerie și este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial cu Regimentul 4 Artilerie Grea. ”Printr-un gest de camaraderie și respect, personalul activ din Ministerul Apărării Naționale va da întâietate veteranilor de război, răniților în teatrele de operații, pensionarilor militari cu vârste de peste 65 de ani și celor cu boli cronice”, se mai arată în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel