Dan Cruceru, prezentator TV, lovit de un virus periculos: Nici n-am simțit când m-a pișcat!

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Țânțarii transmit diferite boli, inclusiv virusul West Nile
Țânțarii transmit diferite boli, inclusiv virusul West Nile

Prezentatorul TV Dan Cruceru s-a îmbolnăvit cu boala Dengue în Republica Dominicană, unde a prezentat emisiunea Survivor România pentru Kanal D.

Prezentatorul TV Dan Cruceru a povestit, pentru DC News, problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Republica Dominicană. Acesta s-a îmbolnăvit de Dengue. 

”Aproape am și uitat de povestea asta, fiind Covid-ul mult mai la modă. Glumesc! Au fost câteva zile grele, cu febră și stare fizică foarte proastă. Dengue e transmis de anumiți țânțari. Stăteam într-o dimineață pe terasa casei în care locuiam, îmi beam cafeaua și aproape nici n-am simțit când m-a pișcat o astfel de insectă. După trei zile, însă, aproape că nu mă mai puteam ridica din pat. Am ajuns la spital, cu un risc destul de ridicat de hemoragii. M-am panicat nițel, mai ales că eram la 10 mii de km distanță de casă. Din fericire, chiar am avut o super echipă de medici care m-au pus repede pe picioare și le mulțumesc încă o dată pentru asta”, a spus Dan Cruceru.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel