Primul român infectat cu COVID-19 în Grecia: „dacă aș putea, aș da timpul înapoi...”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Mai mulți turiști români au fost diagnosticați cu coronavirus în Grecia
Mai mulți turiști români au fost diagnosticați cu coronavirus în Grecia

Primul român infectat cu COVID-19 în Grecia și-a spus povestea publicată pe un grup de Facebook. Bărbatul spune că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai merge în vacanță, dar spune că are toată aprecierea pentru medicii și asistentele care l-au îngrijit.

Primul român găsit infectat cu COVID-19 în insula grecească Lefkada a relatat experiența prin care a trecut după ce a aflat că este infectat.
Povestea lui a fost publicată pe grupul de Fcebook ”Forum Grecia”.
Bărbatul a fost testat la vama Kulata, la intrarea în Grecia, iar testul lui a ieșit pozitiv, cu toate că a avut mereu grijă să poarte masca  în spațiul public și a încercat mereu să evite să se infecteze.
El a fost contactat ulterior și informat că testul lui este pozitiv iar apoi chiar a început să aibă simptome. el a spus  că dacă ar putea, „ar da timpul înapoi și nu ar mai pleca în vacanță”.

Aici poate fi găsit mesajul lui complet, după care, bărbatul a revenit cu o serie de actualizări ce pot fi găsite aici.
Printre altele, bărbatul spune că a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, unde i s-au luat probe de sânge, i s-au făcut o serie de analize medicale, după care s-a întors la hotel, unde se află în izolare. „M-au luat în scurt timp de la hotel și m-au dus la un spital nou, dotat, la aproximativ 20 km depărtare. Aici mi s-au luat probe de sânge, temperatura, m-au pus la perfuzie cu paracetamol, mi-au luat tensiunea și mi-au făcut radiografie pulmonară. Testele au ieșit bine și mi-au dat drumul să mă întorc la hotel cu ambulanța, cu tratament (.......). Doctorii și asistentele au fost puțin emoționați cu noile proceduri, ușor stângaci, îmbrăcați in combinezoane - însă toată aprecierea pentru ei, au fost atenți și mi-au oferit tot suportul lor”. Mărturisește el pe aceeași pagină.

2. -imagine fara descriere- (roman_grecia_27638000.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel