Prof Dr Ioana Grigoraș, realeasă președinte al Senatului UMF Iași

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prof Dr Ioana Grigoraș. Foto: Ziarul de Iași
Prof Dr Ioana Grigoraș. Foto: Ziarul de Iași

Prof Dr Ioana Grigoraș a fost realeasă, marți, în funcția de președinte al Senatului UMF Iași.

Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" din Iași, ales în urma scrutinului din 16 ianuarie 2020, s-a reunit marți în prima ședință. Conform regulamentului de alegeri și a Cartei UMF Iași, această primă ședință a fost prezidată de decanul de vârstă al noului Senat, domnul Prof. Univ. Dr. Florin Mitu, notează Ziarul de Iași.

Pentru funcția de Președinte al Senatului, în mandatul 2020-2024, a fost un singur candidat, doamna Prof Univ Dr Ioana Grigoraș, care a fost aleasă în unanimitate de cei 52 de senatori prezenți.

Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași numără 55 de senatori (41 de cadre didactice, 13 studenți și un rezident).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel