Puțin peste un milion de români imunizați împotriva COVID. Zeci de reacții adverse

Adisa Codruț |
Data publicării:

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID anunță că din 27 decembrie și până azi s-au vaccinat împotriva infecției COVID 1.048.797 de români.

Reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 precizează că în ultimele 24 de ore s-au vaccinar 39.376 de români. Dntre aceștia, circa 35.000 au făcut doza a doua, iar din aceeași cifră, 35.756 s-au fost imunizați cu serul Pfizer, restul cu Moderna. Vaccinul Moderna se administrează din data de 4 februarie 2021.

În ce privește reacții adverse raportate, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 93 de sesizări, dintre care 8 reacții adverse sunt în curs de investigare. De la începutul campaniei de vaccinare și până acum s-au raportat 2.794 de efecte secundare, se arată într-o informare oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel