Radiologie: aparat de ultimă generație, la Spitalul Colentina

Adisa Codruț / 24 oct 2019 / 12:58
Aparat de ultimă generație în Laboratorul de Radiologie a spitalului Colentina    Foto: Facebook Spitalul Colentina
Aparat de ultimă generație în Laboratorul de Radiologie a spitalului Colentina Foto: Facebook Spitalul Colentina

Laboratorul de Radiologie și Imagistică a Spitalului Clinic Colentina are un nou aparat de radiologie de ultimă generație, care acoperă toată plaja de investigații necesare în specialitățile medicale și chirurgicale.

Începând de astăzi, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală a Spitalului Clinic Colentina își extinde serviciile, prin achiziționarea și punerea în funcțiune a unui nou aparat de radiologie. „Noul aparat, de ultimă generație, acoperă toată plaja de investigații necesare în specialitățile medicale și chirurgicale.

Pe lângă o calitate a imaginii achiziționate net superioară, beneficiul direct pe care acest aparat îl aduce pacienților spitalului constă în doza mult redusă de iradiere comparativ cu aparatele convenționale. Timpii de operare și expunere reduși sporesc confortul pacientului și facilitează efectuarea unui număr mai mare de examinări”, se arată într-o informare postată pe pagina de socializare a spitalului.

În plus, mai arată informarea, aparatul este echipat cu softuri post-procesare pentru sfera chirurgical-ortopedică și neurochirurgie și oferă posibilitatea stocării imaginii, atât în format digital, cât și analogic.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy