Raed Arafat, despre numărul mai mic al infecțiilor: „Să nu ne păcălim”

Angela Sabău |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a vorbit despre evoluția epidemiei de coronavirus din România și crede că cifra mică a infecțiilor de luni nu este reprezentativă pentru această perioadă. 

Raed Arafat, şeful DSU, a avertizat că numărul persoanelor infectate cu COVID-19 raportat luni, 20 aprilie, poate fi înşelător. „Cifra asta de 191 de infectări, raportată azi, să nu păcălească pe nimeni. Au fost sărbătorile, poate lumea nu s-a dus la spital, poate au considerat că au doar o răceală şi nu au simptome grave. Dar să nu ne păcălim. Vom vedea peste 10 zile adevăratele cifre ale perioadei de Paşti”, a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

El a transmis un mesaj referitor la ieșirile de 1 Mai și relaxarea restricțiilor impuse după instalarea stării de urgență.

„Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare și să spunem că, de mâine, s-a terminat Paștele, gata, relaxăm situația. Deci, nu va fi așa”, a spus el.

 

Citiți restul declarației pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel