Ramona Bădescu, ingredientul pe care și-l pune pe FAȚĂ: Pentru ridurile de pe frunte, nu vreau să se adâncească

Ramona Bădescu - Foto: Instagram Ramona Bădescu
Ramona Bădescu - Foto: Instagram Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a dezvăluit ingredientul pe care și-l pune pe față, pentru a se menține tânără.

La cei 53 de ani, Ramona Bădescu arată ca la 20 de ani, este într-o formă de invidiat, are o energie debordantă, o siluetă perfectă și se poate spune că a descoperit elixirul tinereții. 

Artista locuiește în Italia de mai mulți ani, acolo unde și-a întemeiat o familie minunată și unde își crește micuțul.

Ei bine, pentru a se menține tănără, vedeta apelează la câteva trucuri și chiar dacă unii ar spune că apelează la operațiile estetice, lucrurile nu stau așa.

Pentru că-și dorește să-și păstreze trăsăturile naturale ale feței, pentru că, mai ales în meseria ei de actriță, este necesar să fie expresivă, apelează la medical estetician doar o data pe an, atunci când își dorește să-și injecteze botox pentru a estompa ridurile de pe frunte, aceasta fiind singura zonă pe care artista și-o injectează.

În restul timpului, Ramona Bădescu apelează la tratamente care au ingrediente cât mai naturale și a dezvăluit că obișnuiește să-și prepare singură măștile acasă.

Din ce își face Ramona Bădescu măștile faciale

 

"Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent.

Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!

Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale. Îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură.

Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală. O actriță tre­buie să fie expresivă! Iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc", spune Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, despre viața de mamă de copil mic, la 53 de ani: Trăiesc într-o tensiune continuă

 

Ramona Bădescu trece printr-o perioadă extrem de frumoasă, dar și solicitantă din viața ei, după ce a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 51 de ani.

Actrița a recunoscut că fiul ei, Ignazio, a făcut-o să simtă lucruri pe care greu le poate explica. Ba mai mult, chiar și cu ajutorul a două bone, ea tot simte câteva anxietăți când vine vorba de cel mic.

"Este cea mai grea responsabilitate să fii mamă, este greu, dar tare frumos! Pentru mine totul a fost solicitant. M-am trezit la vârsta asta cu un copil, a trebuit să citesc tot, am învăţat de la 0. I-am pregătit eu tot, inclusiv mâncarea. L-am alăptat timp de 2 luni şi jumătate. Are şi două bone, dar mama e tot mamă. Trebuie să fiu mereu acolo, să fiu prezentă (...)

Ignazio a reuşit să scoată din mine responsabilitatea, dar şi frica! Am grijă de un suflet care nu ştie să se apere, nu ştie ce e pericolul, ce înseamnă să cazi, să te loveşti! Trăiesc într-o tensiune continuă. Mă trezesc şi noaptea să îl verific să văd dacă respiră. Nu mai am timp să îmi dau seama dacă sunt sau nu obosită. Are 16 kilograme, am slăbit 4 kilograme de când stau cu el aici, în ţară. Urc scările cu el, vrea mereu în braţe", a declarat Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp, în emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV.

Ramona Bădescu își mai dorește un copil

 

"Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel