Răsturnare de situație la SUUB: Unul dintre medicii demiși rămâne în funcție

Dana Lascu / 14 iun 2020 / 10:41
Spitalul Universitar de Urgență  București. Foto: DC Medical
Spitalul Universitar de Urgență București. Foto: DC Medical

Managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu, care sâmbătă nu a răspuns solicitărilor noastre, transmite astăzi că de fapt șeful Secției de oftalmologie, prof dr Liliana Voinea, rămâne în funcție. 

Într-un comunicat transmis redacției, managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu face precizări referitoare la scandalul declanșat ieri când Sorin Oprescu și patru șefi de secție au fost schimbați din funcție. 

„Referitor la articolele apărute în presa în ziua de 13 iunie 2020,

SUUB face următoarele precizări:

Doamna Profesor Liliana Voinea, un cadru didactic de excepție, un profesor universitar devotat și un medic exemplar, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului, domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgență cu devotament timp de mai bine de 40 de ani.

Doamna profesor va continua activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgență ca un exemplu și un profesor minunat, fiind pentru toți medicii oftalmologi și tot personalul spitalului un exemplu.

Toate interpretările din presă din ziua de 13 iunie 2020 nu ne aparțin și le dezmințim categoric, considerând că scuzele sunt necesare într-o astfel de situație, dar nu pot fi reparatorii pentru munca de o viață a unui profesor universitar și medic de excepție, cum este Doamna Profesor Liliana Voinea”, se arată în punctul de vedere semnat de manager Prof Dr Cătălin CÎRSTOIU.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy