Răsturnare de situație la SUUB: Unul dintre medicii demiși rămâne în funcție

Dana Lascu |
Data publicării:
Spitalul Universitar de Urgență  București. Foto: DC Medical
Spitalul Universitar de Urgență București. Foto: DC Medical

Managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu, care sâmbătă nu a răspuns solicitărilor noastre, transmite astăzi că de fapt șeful Secției de oftalmologie, prof dr Liliana Voinea, rămâne în funcție. 

Într-un comunicat transmis redacției, managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu face precizări referitoare la scandalul declanșat ieri când Sorin Oprescu și patru șefi de secție au fost schimbați din funcție. 

„Referitor la articolele apărute în presa în ziua de 13 iunie 2020,

SUUB face următoarele precizări:

Doamna Profesor Liliana Voinea, un cadru didactic de excepție, un profesor universitar devotat și un medic exemplar, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului, domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgență cu devotament timp de mai bine de 40 de ani.

Doamna profesor va continua activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgență ca un exemplu și un profesor minunat, fiind pentru toți medicii oftalmologi și tot personalul spitalului un exemplu.

Toate interpretările din presă din ziua de 13 iunie 2020 nu ne aparțin și le dezmințim categoric, considerând că scuzele sunt necesare într-o astfel de situație, dar nu pot fi reparatorii pentru munca de o viață a unui profesor universitar și medic de excepție, cum este Doamna Profesor Liliana Voinea”, se arată în punctul de vedere semnat de manager Prof Dr Cătălin CÎRSTOIU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel