Reclamele la țigări electronice vor fi interzise în Canada

Adisa Codruț / 20 dec 2019 / 11:23
Țigări electronice
Țigări electronice

Canada va interzice reclamele la țigările electronice ori produse asociate, acolo unde pot fi văzute de tineri și de copii.

Guvernul canadian a anunţat o serie de măsuri pentru a interzice reclamele la ţigarete electronice şi produse asociate "peste tot acolo unde ele pot fi văzute sau auzite de către tineri".

"Avântul rapid înregistrat de consumul de ţigarete electronice preocupă guvernul", a explicat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat citat de agerpres.ro.

Regulamentele propuse vizează interzicerea publicităţii la produse asociate consumului de ţigarete electronice, mai ales în spaţii publice sau online. Publicitatea pentru aceste produse va fi permisă "doar în magazine specializate, companii şi pe site-uri la care doar adulţii au acces".

Ministrul Sănătăţii din Canada, Patty Hajdu, a anunţat totodată "imprimarea obligatorie a unor avertismente de sănătate pe ambalajele produselor dedicate consumului de ţigări electronice".

Noile măsuri trebuie să intre în vigoare în lunile următoare, potrivit ministerului canadian.


Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy