Redeschiderea școlilor. Dr Adrian Marinescu, AVERTISMENT: vor fi luate măsuri imediate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr. Adrian Marinescu
Dr. Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu a făcut declarații despre redeschiderea școlilor.

Doctorul infecționist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș spune că fiecare școală trebuie să se respecte măsurile de protecție după reînceperea cursurilor.

”Cei mai mulţi părinţi şi-au dorit începerea şcolii. Și eu sunt părinte. Copilul meu de 11 ani va începe şi el şcoala. Sigur că e altceva să fie planul fizic. Eu cred că putem găsi un echilibru, e foarte uşor să dăm un răspuns cu da sau nu, dar putem găsi acel echilibru dacă respectăm măsurile. 

Mare atenţie! Fiecare şcoală trebuie să ia în calcul că poate să respecte regulile. Și nu numai masca, ci şi regulile de igienă şi distanţarea. Şi trebuie o supraveghere atentă. Dacă lucrurile nu vor merge suficient de bine la o anumită şcoală, bineînţeles că vor fi luate măsuri imediate", a afirmat medicul Adrian Marinescu, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel