Remdesivir: rezultatele testelor, în câteva săptămâni

Angela Sabău |
Data publicării:
Fiole
Fiole

Testele medicamentului Remdesivir vor fi gata în câtva săptămâni. Prin studiu se urmărește să se afle dacă medicamentul este eficient împotriva COVID-19.  

Testele preliminare ale Remdesivir vor fi gata în câteva săptămâni. Atunci cercetătorii vor stabili dacă medicamentul este eficient sau nu împotriva COVID-19.

 „În următoarele săptămâni, vom face analizele şi vom şti dacă remdesivir este mai bun sau nu decât placebo", a declarat dr. Andre Kalil, unul dintre cercetătorii principali ai acestui proiect, pentru CNN. 

Remdesivir a fost testat iniţial de compania Gilead Sciences ca tratament potenţial pentru Ebola, însă a arătat că ar putea influenţa şi răspândirea noului coronavirus în organism. Însă rămâne de văzut dacă noul medicament este eficient împotriva COVID-19. 

Află cum a decurs studiul și ce se urmărește în studiu, pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel