RESTRICȚII la metrou din cauza COVID-19. Accesul călătorilor în stațiile de metrou, limitat

Dana Lascu / 15 oct 2020 / 22:09
Aglomerație la metrou. Foto: Facebook / Radu Tudor
Aglomerație la metrou. Foto: Facebook / Radu Tudor

Personalul de pază, Poliția Metrou și alte forțe de ordine publică vor limita, după caz, accesul călătorilor în stațiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării în încercarea de a stăvili răspândirea coronavirusului, a anunțat Metrorex.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISUB - IF), ai Poliției Metrou și cei ai Metrorex s-au întâlnit miercuri pe fondul evoluției cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 și al urgențelor medicale cu care s-a confruntat Metrorex în ultima perioadă.

„Urmare a evoluției cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 și a urgențelor medicale, în cadrul acțiunilor comune de cooperare, în data de 14.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o întâlnire la care au participat reprezentanți ai ISUB-IF, ai Poliției Metrou, și ai firmelor împreună cu reprezentanții Metrorex. În cadrul întâlnirii, în urma analizelor efectuate s-au concluzionat următoarele: personalul medical care efectuează intervenția va avea în vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situația o permite; personalul de pază, împreună cu Poliția Metrou și cu alte forțe de ordine publică, precum și salvatorii Metrorex, vor asigura protecția zonei de intervenție; personalul de pază susținut de Poliția Metrou și alte forțe de ordine publică, vor limita după caz, accesul călătorilor în stațiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării”, a anunțat Metrorex. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy