Rita Mureșan, preinfarct în plină stradă: Mi s-au învinețit buricele degetelor. Un domn a venit și mi-a zis "deschide gura, ridică limba". Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
rita muresan - FOTO: Captură YouTube@ Emisiuni Prima TV
rita muresan - FOTO: Captură YouTube@ Emisiuni Prima TV

Rita Mureșan a făcut preinfarct în stradă. Designerul vestimentar spune că a fost salvat de un ”înger” îmbrăcat în alb.

Rita Mureșan, celebru designer vestimentar, a mărturisit că a făcut preinfarct chiar pe stradă. Aceasta a fost salvată de un înger îmbrăcat în alb, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

”Acum 1 an și jumătate a fost o întâmplare care m-a dat peste cap (…) Când eram în oraș să iau un cadou pentru botezul prietenului meu, am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău. Am simțit că nu mai văd bine, mi se învârtea lumea.

M-am așezat pe bordură (…) Mi s-au învinețit buzele, eu vedeam că mi s-au învinețit buricele degetelor, dar nu știam ce am. Nu mai aveam aer, oamenii treceau stânga, dreapta. Nu am căzut, nu am căzut pe spate’’, a povestit Rita Mureșan în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Vezi și: Nevralgia intercostală, afecțiunea care poate duce la complicații majore. Cum se poate trata

Rita Mureșan, salvată de un înger îmbrăcată în alb

”Țin minte că de la depărtare venea un domn cu cămașă albă, cu o pungă de un supermarket. Din toată lumea aia, eu l-am văzut foarte clar cum vine direct spre mine. Venea hotărât.

A ajuns în fața mea, a zis: ”Deschide gura, ridică limba”. Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat. M-a salvat. Am reușit să mă ridic, m-am dus acasă. Nu știam ce am, am zis că e de la căldură. Eu nu am voie să mă bată soarele în cap. Am zis: ”Mama, pe 46 de grade am ieșit fără pălărie”. Credeam că de la asta mi s-a făcut rău”, a povestit Rita Mureșan.

Vezi și: Tratamentul care ucide celulele canceroase din creier. Urmărește și tratează tumorile. Rezultatele sunt uimitoare

Trei săptămâni de recuperare

”Eram o mică legumă. M-am dus acasă și am mai stat 3 săptămâni în letargia asta, până când doctorița mea de familie a zis să mă duc la un cardiolog. Doamna doctor cardiolog mi-a spus ziua, data și ora exacte în care eu am făcut preinfarct. Deci eu atunci, pe stradă, am făcut preinfarct!

De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat: ”Ți-a dat nitroglicerină. Omul acela te-a salvat”. Cred că a fost un înger, efectiv. Știi care e comunicarea mea cu ei. Îngerii, în general, lucrează prin oameni. El a venit mult prea hotărât spre mine”, a mărturisit creatoare de modă.

Vezi și: Cum se manifestă cancerul pancreatic, boala de care a suferit Jerry Springer. Starul TV a murit la vârsta de 79 de ani

Tratament

”De aici încolo, toată viața mea s-a dat peste cap, toate proiectele s-au anulat. Lucram la o colecție pe care voiam să o lansez de ziua mea. Doctorița zis: ”Exclus! Cel puțin un an fără stres” Am zile în care mi-e foarte, foarte rău. Dar nu mai sunt atât de dese ca înainte. Sunt pe medicamentație.

Iau multe vitamine, pentru că organismul meu, după socul ăla, a ajuns la anemie. Eram vegetariană, dar o bucățică de carne e nevoie sa mănânc. Stările de rău le am acum la 2 săptămâni odată: tahicardie, nu mai am aer și câteodată am și vertijuri. La analize s-a văzut că am un cheag și iau pastile preventiv pentru un AVC.

De asemenea, la mine nu crește tensiunea – maximum 13, la mine crește pulsul: am puls și 145, care este enorm. Am și pastile pe care le iau instantaneu”, a completat Rita Mureșean la emisiunea Exclusiv VIP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel