România, printre țările cu cea mai mare mortalitate din cauza COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:

România se află printre cele șapte țări cu cea mai mare rată a mortalității cauzate de COVID-19.

Şapte state membre ale Uniunii Europene, respectiv Bulgaria, Croaţia, Malta, Republica Cehă, România, Spania şi Ungaria, înregistrează o evoluţie a epidemiei de COVID-19 care provoacă o ''mare îngrijorare'' şi riscuri crescute de mortalitate, a avertizat joi Centrul European pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (ECDC), potrivit unor surse citate de agerpres.ro.

Conform ultimului raport de evaluare a riscurilor întocmit de această agenţie însărcinată cu monitorizarea epidemiilor, acest grup de şapte ţări au ''un procent mai ridicat de cazuri grave sau de spitalizări'', cu o creştere a mortalităţii ''deja observată'' sau ''care ar putea surveni curând''.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel