Scandal: medic de gardă din Ploiești, acuzat că ar fi bruscat o pacientă de 82 de ani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Scandal la spitalul din Ploiești       Foto: Ziarul de Prahova
Scandal la spitalul din Ploiești Foto: Ziarul de Prahova

Un scanadal a izbucnit la spitalul din Ploiești, după ce familia unei bătrâne acuză medicul de gardă că s-ar fi purtat urât cu femeia în timpul consultației. 

Un medic de la Spitalul de Urgență din Ploiești este acuzat de familia unei bătrâne de 82 de ani, care a ajuns la spital în stare gravă, că ar fi bruscat-o pe femeie în timpul consultației și s-ar fi purtat foarte urât cu bătrâna, potrivit observator.tv.ro.

De asemenea, familia mai arată că nu i s-a spus adevărul în legătură cu starea femeii. Ei acuză că au fost mințiți că bătrâna se va însănătoși, însă starea ei se agrava.

Femeia a ajuns la spital cu ambulanţa, de la centrul de bătrâni din comuna Fântânele, unde era internată după ce a făcut o criză de epilepsie. Fiica ei spune că bătrâna este acum în stare foarte gravă, la secția de Neurologie.

Reprezentanţii spitalului susţin însă că examenul medical s-a făcut conform protocolului, dup care i s-a făcut tratamentul corespunzător stării de sănătate. „Pacienta a fost consultată de primul medic neurolog, medicul de gardă, aflându-se în această stare critică, de comă, de după criza convulsivă, examen care a vizat stimulii verbali, stimulii nervoşi, ceea ce pentru aparţinători, probabil că a fost ceva inedit”, a declarat Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ploieşti, citată de aceeași sursă.

Familia susţine şi că nu a fost informată cu privire la starea bătrânei, care s-ar simţi mult mai rău decât spun medicii.

Deși familia a cerut transferul la un spital din București, medicii au refuzat, arătând că la Ploiești au condiții să o trateze corespunzător. Familia a anunțat că va face o plângere enală pe numele medicului care ar fi bruscat-o pe bătrână.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel