Scandal: medic de gardă din Ploiești, acuzat că ar fi bruscat o pacientă de 82 de ani

Adisa Codruț / 25 iul 2019 / 22:09
Scandal la spitalul din Ploiești       Foto: Ziarul de Prahova
Scandal la spitalul din Ploiești Foto: Ziarul de Prahova

Un scanadal a izbucnit la spitalul din Ploiești, după ce familia unei bătrâne acuză medicul de gardă că s-ar fi purtat urât cu femeia în timpul consultației. 

Un medic de la Spitalul de Urgență din Ploiești este acuzat de familia unei bătrâne de 82 de ani, care a ajuns la spital în stare gravă, că ar fi bruscat-o pe femeie în timpul consultației și s-ar fi purtat foarte urât cu bătrâna, potrivit observator.tv.ro.

De asemenea, familia mai arată că nu i s-a spus adevărul în legătură cu starea femeii. Ei acuză că au fost mințiți că bătrâna se va însănătoși, însă starea ei se agrava.

Femeia a ajuns la spital cu ambulanţa, de la centrul de bătrâni din comuna Fântânele, unde era internată după ce a făcut o criză de epilepsie. Fiica ei spune că bătrâna este acum în stare foarte gravă, la secția de Neurologie.

Reprezentanţii spitalului susţin însă că examenul medical s-a făcut conform protocolului, dup care i s-a făcut tratamentul corespunzător stării de sănătate. „Pacienta a fost consultată de primul medic neurolog, medicul de gardă, aflându-se în această stare critică, de comă, de după criza convulsivă, examen care a vizat stimulii verbali, stimulii nervoşi, ceea ce pentru aparţinători, probabil că a fost ceva inedit”, a declarat Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ploieşti, citată de aceeași sursă.

Familia susţine şi că nu a fost informată cu privire la starea bătrânei, care s-ar simţi mult mai rău decât spun medicii.

Deși familia a cerut transferul la un spital din București, medicii au refuzat, arătând că la Ploiești au condiții să o trateze corespunzător. Familia a anunțat că va face o plângere enală pe numele medicului care ar fi bruscat-o pe bătrână.

 

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy