Secretar de stat, demis de Cîțu la doar o zi de la numire

DCMedical Team |
Data publicării:
FOTO Facebook Guvernul României
FOTO Facebook Guvernul României

Premierul Florin Cîțu a demis un secretar de stat la doar o zi de la numire.

Premierul Florin Cîțu a demis un secretar de stat la doar o zi de la numirea sa în funcție. Este vorba despre Cosmin Baciu, de la Ministerul Sănătății. Cosmin Constantin Baciu este medic ortoped la Spitalul Floreasca.

Acest secretar de stat a fost demis la mai puțin de 24 de ore de la numire și asta pentru că, potrivit surselor Realitatea Plus, este un apropiat al lui Ludovic Orban. Baciu l-ar susține pe Orban la șefia PNL și provine din filiala PNL Bacău. El a primit validare pentru această poziție din conducerea centrală în PNL în urmă cu 3 luni. 

Decizia de eliberare din funcție a fost publicată în Monitorul Oficial. Potrivit reprezentanților de la Guvern, secretarul de stat  fost demis pentru că la numire nu a fost respectată procedura. Mai întâi ar trebui să fie publicată în Monitorul oficial HG-ul de reorganizare pentru Ministerul Sănătății, care atestă că este nevoie de încă un post de secretar de stat, au precizat cei de la Guvern.

Citește continuarea pe DC NEWS și află pe cine a mai demis premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel