Șefa Spitalului MAI, mărturii despre COVID: se anunță al treilea val; rănile de atunci nu s-au vindecat

DCMedical Team |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Șefa Spitalului MAI, medicul Alida Moise a povestit experiența traumatizantă prin care a trecut din cauza infecției COVID.

Doctorul Alida Moise, șefa Spitalului MAI, s-a îmbolnăvit de COVID când era șefa secției ATI de la Spitalul Ministerului de Interne. A ajuns în stare gravă la Institutul Matei Balș și s-a vindecat de boală. Ea a povestit potrivit Antena 3 experiența traumatizantă prin care a fost nevoită să treacă.

”Am descoperit că rănile de atunci nu s-au vindecat. (…) Noi, fiecare angajat de la Gerota, care funcționam în altă realitate, în care nu eram pregătiți, am pornit, am funcționat și am avut impresia că mergem bine (...)Poate că ar trebui să învățăm din acest an. (…) Pentru că se anunță al treilea val al pandemiei și trebuie să fim pregătiți, ascultându-i pe specialiști”, a afirmat medicul Alida Moise.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel