SLĂBIRE: 4 moduri în care îți faci burta plată, fără să calci în sala de sport

Dana Lascu |
Data publicării:
Abdomenul se poate balona din mai multe cauze
Abdomenul se poate balona din mai multe cauze

Dieta și exercițiile au partea lor în slăbire, dar iată câteva sfaturi și trucuri simple care se pot dovedi utile dacă vreți să aveți burta plată: 

SLĂBIRE- burta plată: Mulți oameni au o problemă cu zona burții atunci când vine vorba de slăbire. În plus față de pierderea în greutate, grăsimea din jurul burții vă poate face să arătați umflat, împiedicându-vă să purtați cămășile, bluzele și puloverele preferate. În timp ce exercițiul fizic este cel mai bun mod de a reduce acea grăsime, mersul la sală devine o sarcină obositoare și poate și costisitoare, mai ales când ai un program agitat. Așadar, iată 4 sfaturi și trucuri ușoare pe care le puteți urma pentru a obține o burtă plată fără a merge la sală: 

Reduceți zahărul și îndulcitorii

Zahărul are cea mai mare cantitate de calorii, ceea ce poate crea în mod direct o problemă în zona stomacului. Dar nu doar zahărul creează probleme, ci și băuturile îndulcite, băuturile răcoritoare, cafeaua și smoothie-urile pot fi vinovați de asta. Dacă te-ai săturat să bei doar apă, fii doar mai selectiv: renunță la frișcă, înlocuind-o cu lapte de migdale sau de nucă de cocos. Sucurile naturale de fructe sau legume pot satisface, de asemenea, pofta de băuturi dulci, limitând în același timp aportul de zahăr.

Întindeți-vă

Grăsimea din jurul abdomenului ar putea fi, de asemenea, de la balonare. Un stil de viață sedentar și alimentele grele pot avea același efect. Poate provoca adesea disconfort și senzația de a fi umplut tot timpul. Deci, întindeți zona abdomenului pentru a elibera toate toxinele din sistemul digestiv.

Vegetarian la cină

Carnea și alimentele grele se digeră greu, ceea ce face ca toate grăsimile să se acumuleze în jurul taliei. Acest lucru se poate agrava atunci când dormi și nu faci exerciții fizice, sau câd mănânci seara la cină așa ceva. Deci, alegeți să fiți vegetarian sau vegan la cină, întrucât mâncarea pe bază de legume și fructe poate fi digerată cu ușurință, fără ca organismul să depună grăsime.

Reduceți nivelul de stres

Știm că este ușor de spus dar greu de făcut și doar a spune cuiva să reducă stresul asta nu va rezolva automat problema. Dar stresul duce la eliberarea unui hormon numit cortizol care este responsabil pentru creșterea poftei de mâncare, care ar putea fi motivul din spatele grăsimii de pe burtă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel