Societatea Română de Pneumologie, reacție la tratamentul-minune al doctoriței Groșan: Pneumologii trebuie să respecte protocoalele

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Stetoscop
Stetoscop

Societatea Română de Pneumologie a luat poziție vizavi de tratamentul vehiculat ca fiind miraculos de medicul Flavia Groșan. 

„Având în vedere ultimele declarații ale doamnei dr Flavia Groșan, medic pneumolog din  Oradea, referitor la tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19, Societatea Română de Pneumologie se distanțează de aceste declarații care sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale și românești. 

Pe această cale, recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicațiile privitoare la diagnosticul și terapia infecției cu SARS CoV-2, precum și ale complicațiilor ulterioare pulmonare conform protocoalelor legale existente în vigoare”, a anunțat Consiliul Societății Române de Pneumologie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel