Spitale, Neamț: aglomerație la UPU, deși pacienți nu constituie urgențe

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sală de operație
Sală de operație

Conducerile spitalelor din județul Neamț și-au exprimat nemulțumirea legat de numărul mare de pacienți veniți la urgență, deși problemele lor nu constituiau urgențe.

Spitale, Neamț. "Una dintre cele mai mari probleme este numărul mare de pacienţi care se prezintă în unităţile de primiri urgenţe de la nivelul spitalelor, unde afluxul mare de bolnavi îngreunează activitatea medicală şi creează nemulţumiri din cauza timpilor de aşteptare. În judeţul Neamţ funcţionează 26 de centre de permanenţă care au fost înfiinţate pentru a degreva unităţile şi compartimentele de primiri urgenţe de acele cazuri care pot fi tratate şi investigate de medicii generalităţi. Cu toate acestea, unităţile de primiri urgenţe sunt aglomerate şi de aceea vom continua să căutăm soluţii pentru triajul pacienţilor", a scris, marţi, pe Facebook, preşedintele Consiliului Județean Neamţ, Ioan Arsene, citat de Agerpres.

Afirmația a fost făcută în cadrul întâlnirii Consiliului Consultativ pentru Sistemul Public Sanitar.

Președintele CJ Neamț a mai amintit că spitalele din județ, cele 5, au beneficiat de investiţii de aproape 20 de milioane de lei fiind dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel