Spitalul Județean din Baia Mare, carantină totală până la sfârșitul lunii

Angela Sabău |
Data publicării:
Spitalul Județean din Baie Mare   Facebook Spitalul Județean Baia Mare
Spitalul Județean din Baie Mare Facebook Spitalul Județean Baia Mare

Spitalul Județean din Baia Mare intră în carantină totală până la sfârșitul lunii. Decizia vine ca urmare a ultimelor măsuri de prevenire a riscului de infectare cu noul coronavirus.

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare intră în carantină totală până la 31 martie 2020, respectând, astfel, deciziile anunțate de secretarul de stat Raed Arafat în cursul zilei de duminică, 8 martie 2020.

Pe 31 martie se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19, iar atunci se va decide dacă interdicţia se va ridica sau se va prelungi.

Prin anunțul făcut de Raed Arafat, până la data de 31 martie, când va fi reanalizată această măsură, se sistează total stagiile de practică ale elevilor școlilor sanitare și vizitele aparținătorilor în spitalele din România!

„Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare își cere scuze pentru măsurile drastice adoptate, însă sunt acțiuni necesare pentru prevenirea răspândirii COVID-19”, se arată într-un comunicat al unității mediclae din Baia Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel