Streinu-Cercel: N-am trecut de vârful pandemiei

Florina Pop |
Data publicării:
Nou focar de coronavirus
Nou focar de coronavirus

Managerul Institutului Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, într-o conferință de presă, că vârful COVID-19 nu a fost încă atins în România.

La conferința ce anunța achiziționarea unui tomograf care depistează pe loc COVID-19, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel a afirmat că România nu a atins încă vârful COVID-19. Conferința a fost transmisă pe Facebook AICI.

”N-am trecut de vârful pandemiei. Când vorbim de sute de cazuri, clar n-am trecut”, a declarat acesta. 

Autoritățile sanitare au anunțat că până joi, 7 mai, în România s-au înregistrat 14.499 de îmbolnăviri cu COVID-19. 6.144 dintre acestea au fost declarate vindecate. 876 de oameni au murit din cauza infecției COVID-19, iar de la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică s-au anunțat 392 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel