Studiul care susține că infecția COVID ar fi existat din decembrie în SUA

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Cercetători de la Universitatea din California (UCLA) susțin că infecția COVID-19 ar fi circulat în SUA din decembrie.

Cercetătorii americani de la UCLA ar fi găsit dovezi că noul coronavirus ar fi circulat în SUA încă de la sfârșitul lunii decembrie, cu aproximativ o lună înainte de calendarul curent raportat de Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Au și publicat un studiu în acest sens. Poate fi citit AICI.

Autorii studiului au observat o creștere semnificativă statistic în vizitele clinice și la spitale ale pacienților care au raportat boli respiratorii încă din 22 decembrie. Potrivit cercetătorilor, primul caz cunoscut de COVID-19 din SUA este un pacient din Washington care a vizitat Wuhan, China, iar acesta, în vârstă de 35 de ani, a mers pentru prima dată la o clinică pentru simptome pe 19 ianuarie, potrivit unui raport publicat în martie în New England Journal of Medicine. 

Mai multe puteți citi pe DC News.

Comunicatul UCLA poate fi citit  AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel