Sursele majore de infectare cu COVID. Opinia unui manager de spital

Adisa Codruț / 09 noi 2020 / 08:32
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, spune că în urma discuțiilor cu pacienți a concluzionat că ar fi trei surse majore de infectare cu COVID-19.

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, doctorul Cristian Oancea, afirmă că în urma discuțiilor cu pacienții ar fi trei mari surse de infectare cu COVID.

”În primul rând transportul în comun. În al doilea rând, petrecerile private, mai ales ale adolescenților, care le transmit pe linie familială părinților și bunicilor. În al treilea rând, oamenii nu respectă regulile, mai ales purtarea corectă a măștilor, în special cei care lucrează în fabrici. Ignorarea acestor măsuri, în special în ultima perioadă, de către adolescenți, care au transmis acest virus în mediul familial, cei mai afectați fiind vârstnicii. Aceste 3 mari categorii le-am depistat din anamneza cu pacienții”, a declarat acesta, potrivit digi24.ro.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy