Managerului Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, avertisment: pozitivii, netestați, transmit boala în comunitate

Adisa Codruț / 14 sep 2020 / 14:32
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, Cristian Oancea, a făcut declarații legate de cifrele din bilanțul COVID de azi, 14 septembrie.

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș Timișoara, a tras un semnal de alarmă în comentariul său despre numărul mic de infectări de luni, 14 septembrie.

”Sigur va fi și o ușoară creștere a numărului de infectări, problema e să nu fie accelerată și accentuată la peste 1800-2000 de cazuri, pentru că parte dintre ele ajung să fie severe și să intre la ATI, iar apoi sunt decesele raportate. (...) O să existe o scădere a numărului de teste și o scădere a numărului de persoane găsite pozitiv. Este îngrijorător, pentru că acele persoane care sunt pozitive și nu sunt testate, ele transmit în comunitate boala și atunci ne vom trezi, din start, cu cazuri moderate și severe direct la spital”, a declarat managerul.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy