Manager de spital despre deschiderea restaurantelor: Am demonstrat că nu știm să fim responsabili

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, consideră că deschiderea restaurantelor și cinematografelor nu e o idee deloc bună.

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, declară că deschiderea restaurantelor și cinematografelor nu-i va face pe români responsabili și că unitățile medicale riscă să fie date peste cap. 

”Românii au arătat până acum, în afară de cei care au fost cu adevărat responsabili, noi am demonstrat că nu știm să fim responsabili și nu știm să implementăm aceste măsuri banale de protecție. Eu nu mă aștept ca în perioada următoare să fim mai responsabili pentru că noi nu știm să învățăm din greșeli. Le repetăm încontinuu”, a adăugat managerul.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel