Tânără de 20 de ani, însărcinată, a murit de COVID. Medicii au salvat bebelușul născut prematur

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

O tânără de 20 de ani, însărcinată în ultimul trimestru, a murit la Spitalul Județean din Bistrița, pe secția de ATI. Medicii au salvat bebelușul, venit pe lume prin cezariană.

O tânără de 20 de ani, însărcinată în ultimul trimestru, și-a pierdut viața din cauza infecției COVID Spitalul Județean din Bistrița. Femeia era însărcinată în 30 de săptămâni când a ajuns la unitatea medicală, pe 11 septembrie, după ce a luat virusul din familie, de la o femeie în vârstă de 56 de ani. 

Starea i s-a agravat după câteva zile de la infectare și a fost transferată la secția Anestezie-Terapie Intensivă. Medicii au hotărât să salveze copilul prin cezariană și l-au trimis pentru tratament la Cluj-Napoca.

”Pacienta avea 20 de ani și a fost internată în data de 11 septembrie, direct pe Secția Covid. Starea sa s-a înrăutățit, iar în ziua următoare a fost transferată la ATI. Din cauza faptului că starea ei s-a înrăutățit s-a decis să se facă cezariană”, a explicat pentru Florin Lazăr, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, scrie Bistrițeanul.

Tânăra a murit vineri. Copleșit de durere, soţul tinerei a lăsat un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare:

"În această zi draga mea soție Dumnezeu a ales să mi te ia de lângă mine ceea ce nu am realizat că se va putea întâmpla. Ai lăsat în urmă un gol imens, ai luptat cât ai putut să mi te faci bine dar Dumnezeu a ales că e mai bine alături de el. Îți multumesc mult soția mea pentru toate clipele frumoase și pentru tot timpul petrecut alături de mine și de familiile noastre, îți mulțumesc soția mea pentru pruncul nostru care l-ai adus pe lume, o să îl cresc, o să îl îngrijesc exact cum am fi făcut-o amândoi, de acolo de sus o să fii mândră de noi, și noi o să te iubim și o să ne rugăm pentru tine mereu, te iubesc cel mai mult și o să te iubesc până la sfârșitul vieții când o să ne întâlnim  viața e nedreaptă uneori, dar tatii știe că de acolo de sus ne veghezi și ești alături de noi! te iubesc mult soția mea și te voi iubii mereu", potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel