TEST COVID la intrarea în Franța. Măsurile din Germania

Adisa Codruț |
Data publicării:

Persoanele care vor să călătorească în Franța de duminică, 24 ianuarie, va trebui să prezinte un test COVID negativ.

Oamenii care vor călători de duminică, 24 ianuarie, în Franța vor avea nevoie de un test negativ de COVID, anunță Guvernul francez. Excepție de la regulă vor face muncitorii și transportatorii transfrontalieri. Autoritățile franceze au dat reglementări stricte care interzic călătoriile neesențiale și dispun o carantină de șapte zile la sosirea în Franța, a precizat ministrul care se ocupă de afacerile europene, Clément Beaune.

Testul COVID trebuie să fie făcut în ultimele 72 de ore. Autoritățile au precizat că acest test trebuie să fie un test PCR, nu test antigen. Aceste măsuri ale francezilor se aplică de duminică sosirilor pe cale aeriană, rutieră, maritimă sau feroviară, potrivit B1TV.

Cancelarul german Angela Merkel propunea, înainte de reuniunea reprezentanților UE, o interzicere completă a tuturor călătoriilor între țările UE, inclusiv a cetățenilor UE și a rezidenților permanenți din țările UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel