Test revoluționar pentru coronavirus, în Israel: Sufli de trei ori și într-un minut afli rezultatul!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Maștile de protecție
Maștile de protecție

Ambasadorul Israelului în București, David Saranga, a explicat că în țara sa se face un test revoluționar pentru depistarea infectării cu coronavirus, la care ai rezultatul în doar un minut.

Ambasadorul Israelului în București, David Saranga a epxlicat, la Antena 3, că cercetătorii israelieni „au aflat de acum câțiva ani că se poate știi dacă cineva are cancer. Asta se întâmplă prin mirosul molecular. Folosind această metodă, o universitate din Israel au făcut acest test pentru COVID-19. Seamănă cu testarea etilotest făcută la șoferi. E o metodă fizică. În mai puțin de un minut se știe dacă o persoană are sau nu coronavirus”. 

Practic, a epxlicat ambasadorul, persoana testată suflă de trei ori într-un dispozitiv și, într-un inut află dacă e infectată. „Metoda a fost implementată de trei zile în Israel. Eu cred că atunci când vorbim de testele care se vor efectua înainte de plecări, sunt testele serologice”, a mai spus ambasadorul Israelului în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel