Test revoluționar pentru coronavirus, în Israel: Sufli de trei ori și într-un minut afli rezultatul!

Adisa Codruț / 21 mai 2020 / 23:55
Maștile de protecție
Maștile de protecție

Ambasadorul Israelului în București, David Saranga, a explicat că în țara sa se face un test revoluționar pentru depistarea infectării cu coronavirus, la care ai rezultatul în doar un minut.

Ambasadorul Israelului în București, David Saranga a epxlicat, la Antena 3, că cercetătorii israelieni „au aflat de acum câțiva ani că se poate știi dacă cineva are cancer. Asta se întâmplă prin mirosul molecular. Folosind această metodă, o universitate din Israel au făcut acest test pentru COVID-19. Seamănă cu testarea etilotest făcută la șoferi. E o metodă fizică. În mai puțin de un minut se știe dacă o persoană are sau nu coronavirus”. 

Practic, a epxlicat ambasadorul, persoana testată suflă de trei ori într-un dispozitiv și, într-un inut află dacă e infectată. „Metoda a fost implementată de trei zile în Israel. Eu cred că atunci când vorbim de testele care se vor efectua înainte de plecări, sunt testele serologice”, a mai spus ambasadorul Israelului în România.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy