Testele efectuate contacţilor primului angajat de la Penitenciarul Gherla confirmat cu COVID-19 sunt negative

Adisa Codruț |
Data publicării:
teste coronavirus
teste coronavirus

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) informează, sâmbătă, că până în prezent nu se înregistrează infectări cu noul coronavirus în rândul deţinuţilor, iar toate testele efectuate deţinuţilor contacţi ai primului angajat confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla au indicat rezultate negative.


"Astfel, până la acest moment nu se înregistrează infectări cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor private de libertate în nicio unitate penitenciară. Amintim că cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv în cadrul Penitenciarului Gherla nu a interacţionat cu persoane private de libertate, contacţii fiind stabiliţi doar din rândul membrilor personalului. În continuare, se aşteaptă rezultatele testelor efectuate poliţiştilor de penienciare identificaţi contacţi", precizează un comunicat al ANP transmis sâmbătă, potrivit Agerpres.

ANP a informat, joi, că un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. "Un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, astăzi. (...) Acesta face parte din grupul de contacţi atribuit cazului comunicat public în cursul dimineţii", a precizat ANP.

Până în prezent, la nivelul sistemului penitenciar, şapte angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel