Testele efectuate contacţilor primului angajat de la Penitenciarul Gherla confirmat cu COVID-19 sunt negative

Adisa Codruț / 25 apr 2020 / 09:54
teste coronavirus
teste coronavirus

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) informează, sâmbătă, că până în prezent nu se înregistrează infectări cu noul coronavirus în rândul deţinuţilor, iar toate testele efectuate deţinuţilor contacţi ai primului angajat confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla au indicat rezultate negative.


"Astfel, până la acest moment nu se înregistrează infectări cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor private de libertate în nicio unitate penitenciară. Amintim că cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv în cadrul Penitenciarului Gherla nu a interacţionat cu persoane private de libertate, contacţii fiind stabiliţi doar din rândul membrilor personalului. În continuare, se aşteaptă rezultatele testelor efectuate poliţiştilor de penienciare identificaţi contacţi", precizează un comunicat al ANP transmis sâmbătă, potrivit Agerpres.

ANP a informat, joi, că un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. "Un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, astăzi. (...) Acesta face parte din grupul de contacţi atribuit cazului comunicat public în cursul dimineţii", a precizat ANP.

Până în prezent, la nivelul sistemului penitenciar, şapte angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy