Știrile amiezii - 24 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate ale zilei de 24 iulie.

Știrile amiezii - 24 iulie:

Cum poate fi stimulat sistemul imunitar să lupte cu infecțiile pulmonare - Cercetătorii au găsit un mod de a manipula sistemul imunitar și să-l ajute în lupta cu infecțiile pulmonare. CITEȘTE MAI MULT

Experiența subprefectului de Covasna cu infecția COVID-19: O tuse pe care nu vi-o pot explica - Subprefectul județului Covasna, Cosmin Boricean, a povestit experiența dramatică a infectării cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT

Un nou RECORD de noi îmbolnăviri cu COVID-19: 1.119 cazuri - Autoritățile anunță 1.119 de noi îmbolnăviri față de ziua de ieri, 23 iulie, când s-au înregistrat 1.112 de noi cazuri cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Cum știi dacă ai lipsă de vitamina B6? Semne - Lipsa vitaminei B6 din organism se vede prin amorțeli în mâini și picioare, lipsa de energie, buze uscate. CITEȘTE MAI MULT.

Medicul Adrian Marinescu: Trebuie să facem în așa fel încât să nu fie și mai greu - Adrian Marinescu, medic la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, spune că trebuie respectate regulile de distanțare socială, purtarea măștii și spălatul pe mâini. CITEȘTE MAI MULT.

Vitamine pentru regenerarea pielii. În ce alimente le găsești - Anumite vitamine ar putea ajuta la regenerarea pielii. Iată în ce alimente le găsești. CITEȘTE MAI MULT

Ciocolata neagră. Ce se întâmplă în creier dacă o miroși - Ciocolata neagră pare a fi mai mult decât un desert delicios. Oamenii de știință arată că pe lângă proprietățile benefice pe care acest aliment le are asupra organismului, simpla mirosire a acesteia ar putea reduce senzația de foame. CITEȘTE MAI MULT.

Vaccinul împotriva COVID-19 va veni din Rusia? Ministerul Sănătății: Medicii vor fi vaccinați începând cu luna august - Ministrul Sănătății din Rusia, a anunțat ieri, că persoanele care se află în categoriile de risc vor fi vaccinate împotriva COVID-19, începând cu luna august. CITEȘTE MAI MULT.

Experții medicali din SUA, mesaj pentru Trump: Închideți țara și opriți Covid-19 - Peste 150 de experți medicali din SUA, oameni de știință, profesori și asistenți medicali au semnat o scrisoare prin care cer liderilor politici să închidă țara pentru a opri pandemia de coronavirus. CITEȘTE MAI MULT.

Lumea medicală e în doliu. Medicul Taner Chemal s-a stins din viață - Medicul Taner Chemal, renumit specialit în chirurgie orală și implantologie din Constanța, s-a stins din viață, joi, la Spitalul Colentina, unde fusese internat în urma complicațiilor COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Cannabis, posibil tratament pentru COVID-19. Studiu - Un studiu recent arată că extrasul de cannabis ar putea ajuta în tratarea infecției cu coronavirus. CITEȘTE MAI MULT.

Medicamente expirate. Ce se poate întâmpla dacă le consumi - Din neatenție sau din diverse alte motive, unele persoane pot ingera medicamente expirate. Iată care sunt riscurile. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Monica Pop, despre scandalul de la Matei Balș: „Mi se pare extrem de gravă afirmația” - Prof dr Monica Pop a vorbit despre scandalul dintre SRATI și managerul Institutului Matei Balș. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel