Lumea medicală e în doliu. Medicul Taner Chemal s-a stins din viață

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicul Taner Chemal. Foto: Facebook
Medicul Taner Chemal. Foto: Facebook

Medicul Taner Chemal, renumit specialit în chirurgie orală și implantologie din Constanța, s-a stins din viață, joi, la Spitalul Colentina, unde fusese internat în urma compicațiilor COVID-19

 

Dr. Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, era infectat cu noul coronavirus și  fusese internat pe data de 15 iulie la Spitalul Colentina București, după ce starea lui se înrăutățise, potrivit Antena 3.  Medicul avea mai multe boli asociate. Acesta suferea de obezitate și boli de inimă

Chemal Taner era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Era născut pe 29 mai 1971, iar în anul 2015 își luase doctoratul în implantologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel