Știrile amiezii - 29 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate ale zilei.

Știrile amiezii - 29 iulie:

Soluția neașteptată care combate depresia - Un studiu susține că serviciile religioase, fie și online, ar fi un antidot pentru depresie. CITEȘTE MAI MULT.

Academicianul Irinel Popescu: În această luptă cu pandemia, eu aș pune pe primul plan populația - Academicianul Irinel Popescu a declarat, la emisiunea Academia de Sănătate, că, în lupta cu pandemia COVID-19, ar pune pe primul plan populația. CITEȘTE MAI MULT.

Al treilea județ din România impune obligativitatea purtării măștii în aer liber - După Argeș și Dâmbovița, un alt județ din România impune măsura obligativității purtării măștii de protecție în spațiile deschise. CITEȘTE MAI MULT.

Academician Prof dr Costin Cernescu: Toate semnele arată o evoluție ascendentă a epidemiei. De ce această lipsă de reacție? - Acad. prof. Dr. Costin Cernescu, specialist Virusologie, învitat în ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate, a vorbit evoluția epidemiei de COVID-19 în România și despre soluțiile care ar putea fi luate în stoparea pandemiei. CITEȘTE MAI MULT.

Președintele Academiei Române despre volumul ”Pandemia COVID-19 în România”: va oferi soluții - Președintele Academiei Române, academicianul Ioan-Aurel Pop, a făcut o scurtă prezentare a volumului ”Pandemia COVID-19 în România” la emisiunea Academia de Sănătate. CITEȘTE MAI MULT

Cum s-ar termina pandemia COVID-19 în România. Soluția lui Mihai Lala - Managerul OK Medical, Mihai Lala, a oferit o posibilă soluție pentru gestionarea și încheierea pandemiei de COVID-19 în România. CITEȘTE MAI MULT.

COVID-19. Încă o zi cu peste o mie de cazuri raportate - Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul de cazuri de infectări cu noul coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore. CITEȘTE MAI MULT

Topul celor mai periculoase diete. Risc MAJOR pentru sănătate Nutriționist: Nu le urma NICIODATĂ - Nutriționistul Lygia Alexandrescu a explicat care sunt cele mai periculoase diete de slăbit și cum ne pot îmbolnăvi. CITEȘTE MAI MULT.

Academician Prof Dr Victor Voicu: Ne aflăm într-o criză atipică. Problema într-o astfel de situație este să reduci la minim sacrificiile - Acad. prof. Dr. Victor Voicu, președintele Secției Medicale a Academiei Române, invitat în ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate, a vorbit despre criza generată de pandemia de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Salata verde, bombă calorică? Gestul care îți compromite silueta. Dr Mihaela Bilic explică - Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat cum putem transforma salata, care este un eliment benefic pentru slăbit, într-o bombă calorică. CITEȘTE MAI MULT

Ediție specială Academia de Sănătate: Lansarea volumului „Pandemia Covid-19 în România” al Academiei Române - Ediție specială, miercuri, de la ora 12.00, a emisiunii Academia de Sănătate. Reprezentanți de marcă ai lumii academice medicale vor participa la o dezbatere on-line, prilejuită de lansarea volumului „Pandemia Covid-19 în România” al Academiei Române. CITEȘTE MAI MULT.

Încă un județ din Românie impune purtarea măștilor pe stradă - Dâmbovița este al doilea județ din România care instituie măsura purtării măștii de protecție și în spațiile deschise, după Argeș. CITEȘTE MAI MULT.

La ce risc se supun adolescenții care acordă atenție fețelor triste - Adolescenții care acordă mai multă atenție fețelor triste sunt mai predispuși să dezvolte depresie, mai ales dacă sunt stresați, susține un studiu. CITEȘTE MAI MULT

Tudor Ciuhodaru, AVERTISMENT dur: până când nu vom schimba strategia nu vom fi bine - Medicul Tudor Ciuhodaru a lasat un avertisment public legat de modul în care este gestionată situația pandemiei în România. CITEȘTE MAI MULT 

Locul unde un bolnav de COVID-19 moare la fiecare 54 de secunde - O statistică arată că într-o țară se moare de COVID-19 la fiecare 54 de secunde. CITEȘTE MAI MULT.

Recomandare de sănătate. Astrolog pentru nativii unei zodii: să vă faceți analizele! -  Astrologul DC News, Daniela Simulescu, recomandă nativilor unei zodii să-și facă o serie de analize medicale. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel