Președintele Academiei Române despre volumul ”Pandemia COVID-19 în România”: va oferi soluții

Florina Pop / 29 iul 2020 / 13:19
EXCLUSIV
Președintele Academiei Române  FOTO: Facebook Ioan-Aurel Pop
Președintele Academiei Române FOTO: Facebook Ioan-Aurel Pop

Președintele Academiei Române, academicianul Ioan-Aurel Pop, a făcut o scurtă prezentare a volumului ”Pandemia COVID-19 în România” la emisiunea Academia de Sănătate.

La ediția din această săptămână a emisiunii Academia de Sănătate, președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a vorbit despre volumul ”Pandemia COVID-19 în România”, lansat miercuri, 29 iulie. 

”Salutăm cu mare căldură faptul că, prin eforturi conjugate, secția de Științe Medicale a coordonat acest volum care, credem, că va oferi și forurilor de decizie și opiniei publice românești soluții pentru ieșirea cât mai onorantă din criza medicală și pentru a ne putea confrunta onorabil cu ceea ce economiștii numesc ”criza post-pandemie” și care va afecta toate sectoarele societății”, a declarat președintele Academiei.

Acesta a mai apreciat că secția de Științe Medicale a Academiei a ”făcut o muncă titanică și a reușit să reunească cercetările” despre pandemia COVID-19 din România într-un volum, ”în care se pronunță medici, sociologi, biologi, istorici, economiști și care, în cercetările lor, au găsit soluții parțiale pentru problemele cu care ne confruntăm”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy