Titi Aur are COVID. celebrul pilot de raliu: aveam probleme cu respirația

DCMedical Team |
Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Cunoscutul pilot de raliu Titi Aur s-a îmbolnăvit de COVID și se află internat la spitalul din Bârlad.

Pilotul de raliu Titi Aur se află internat la Spitalul din Bârlad cu COVID. Acesta a avut o formă ușoară inițial, dar a fost internat deoarece, spune el, avea probleme respiratorii. Testul său a fost pozitiv duminica trecută, dar după aproape o săptămână simptomele s-au accentuat.

”Ce să fac, m-a prins virusul pe la Bârlad. Și am mare încredere în echipa medicală de aici, din acest spital. Puteam să mă urc în mașină și să plec la București, dar eu știu și m-am convins acum, că la Bârlad echipa medicală este una deosebită. Am venit duminică seara la spital aici, m-a găsit cu Covid și mi-a dat să stau acasă. De ieri am venit și m-au internat, pentru că aveam probleme cu respirația. Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie și este în regulă. Echipa de medici și asistente de aici din Bârlad este nemaipomenită! Chiar o să insist să spuneți la oameni să aibă încredere în această echipă, că știe ce să facă! Se poartă extraordinar cu toți pacienții, nu numai cu mine”, a precizat Titi Aur, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel